20-04-07

 LA VIDA EN BOLIVIA

Hoi allemaal,

hier alles nog steeds goed, mijn leven gaat hier gewoon zijn gangetje. Nieuwe hobby: ijsjes eten. Heeft wel het nadeel dat mn buik er niet plat van blijft... Maar dat neem ik er wel bij. Het is hier echt heet, om te sterven en daar wordt ne mens lui van. Dus in de namiddag doe ik mijn siestake en plons ik een beetje int zwembad. Ik ga nog steeds bravekes naar de unif, maar als het oninteressante vakken zijn of het is te warm, ga ik ontbijten met mijn vriendinnen (soms 2 keer per dag ). We kennen ondertussen al elke eettent en weten waar wat het beste is  .

Ik heb ondertussen ook al een weekend met AFS Santa Cruz achter de rug. We zijn naar Vallegrande gegaan, kwas daar eigenlijk al geweest maja... Het was ni zo plezant eigenlijk.... s' Avonds waren we iets aant drinken op de plaza en is de politie gekomen om de flessen in beslag te nemen, want dat mag dus niet, alcohol op de plaza... Waarschijnlijk heeft de politie er die nacht nog een feestje mee gehouden.

Voor de rest...
-  Ik heb de koekjes van Jules De Strooper in de supermarkt ontdekt! Mijn ouders hebben ze voor mij gekocht.
- Morgen ga ik waarschijnlijk naar de scouts (ik hoop dat het er van komt....)
- de taxi's hier zijn vaak verbouwde autos, zo met de kilometerwijzers enzo aan de andere kant (zoals bij Engelse auto's) en dan gewoon het stuur verplaatst.
- Ik probeer soms met een camba accent te praten op de unif, maar ik word uitgelachen . De cambas praten zonder een s achteraan... En ook als ze lachen zeggen ze hier eerst njèèèè en in La Paz zeggen ze Jaaaaaa en dan beginnen ze te lachen, zeer vreemd.

 

Zoals jullie zien weet ik niet zo goed wat schrijven, tja, in Bolivia zijn er ook momenten dat er niks speciaal gebeurt. Ik ben hier heel gelukkig, heb hier een zalig leventje, ben met mijn gat in de boter gevallen wat betreft gezin en ben dus volop aant genieten van mijn laatste maanden! Ik ga dit zorgeloos leventje missen...

Beso!

 

17:26 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.