30-04-07

COTOCA

Vorige week was het "koud" hier in Santa Cruz. Er kwam een frisse wind uit het zuiden, bijgevolg zo'n 20 graden. Maar die Cruceños (zo noemen de mensen van Santa Cruz) komen dan blijkbaar niet buiten. Ik kwan een halfuur te laat aan in de unif en dacht dat ik niet meer binnen zou mogen, maar er zat maar zo'n 20 man in de aula! (We zijn normaal met 120) En die avond ging ik naar het orkest, en daar was ook maar de helft komen opduiken! Dan vraagt ge heel serieus; is er iets speciaals vandaag ofzo? En krijgt ge als antwoord: nenee, maar het is zo koud en dan blijven de mensen thuis!

De vrijdag na mn charrangoles kreeg mijn mama het fantastische idee om met het gezinnetje naar een karaoke te gaan. Wij dus op zoek naar een karaoke, maar we vonden er geen, dus over naar plan B en zijn we de BINGO binnengestapt... Een tijdje gespeeld en een piña collada gedronken, heel gezellig. De zaterdag ben ik s' avonds met mijn zus en haar vrienden meegeweest naar een concert van nogal een vrij slecht groep, maar het was wel heel plezant!
En zondag zijn we met het gezin een dorpje gaan bezoeken (Cotoca). Cotoca is klein en heeft een heel mooie kerk. Daarin staat de "maagd van Cotoca" en is vrij bekend, maar ik ken de historie niet... Dus zijn we een kaarsje gaan branden en hebben we wat rondgewandeld op het marktje... En dan terug in SC gaan eten in een restaurant en thuis wat filmkes gekeken.
(Ohja, ondertussen is het al weer warm!)

En volgende week vertrek ik naar Uyuni! We gaan met AFS het zoutmeer bezoeken. (Het grootste zoutmeer ter wereld! En naar het schijnt echt prachtig! (Misschien hebben sommigen het al wel gezien op Peking Express???)

23:11 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.